Friday, January 14, 2011

I'm not tired of school but...

Perh.. skrng aku dah jadi senior sekolh petang tapi aku x rasa yang aku ni dah besar, sekejap je masa.Ayah sentiasa cakap bile dah besar perangai mestilah mcm org besar, dan jadilah matang skit tapi aku x leh nak wat camtu sometimes matang pastu cam bdak2, balik.Betul ckp abg sham kalau kita nak jadi matang dan berperangai mcm orang besar kita knalah sentiasa bergaul ngan orang tua2 atau sentiasa gi masjid/surau dan sembang ngan pak cik2 after prayer.

1 comment:

  1. selalu p masjid k bro.. t matang la.. acap muda lagi ni..

    ReplyDelete